top of page

Dagens moderna tandreglering sker med tunna genomskinliga skenor, på Haga Tandläkeri erbjuds denna typ av tandreglering genom Invisalign som är världens första och största företag på aligners. Med Invisalign får du en nästintill osynlig tandställning som både är effektiv och säker. Tänderna flyttas med hjälp av avtagbara genomskinliga plastskenor som oftast byts ut en gång per vecka. Varje skena arbetar för att gradvis förflytta dina tänder tills de slutligen hamnar i rätt position. 

 

Haga Tandläkeri är en av de största klinikerna i Stockholm på Invisalign, våra certifierade tandläkare Hanna Sjögren och Anna Ström har behandlat mer än 200 patienter och har således stor erfarenhet av olika sorters bettavvikelser. 

 

Tänderna flyttas lite i taget

Genom att använda Invisalign som behandlingsmetod når du önskat resultat under en relativt kort behandlingsperiod (ca 3-6 månader) i jämförelse med den traditionella “rälsen” som istället tar år. Eftersom att tänderna flyttas lite i taget så är det en skonsam och säker metod. Skenorna används under hela dygnet och avlägsnas endast tillfälligt när du ska äta, dricka annat än vatten eller borsta tänderna. Skenorna rengörs enkelt genom att skölja med ljummet vatten och borsta med mjuk tandborste.

 

Kan bettfel korrigeras med Invisalign?

Över fem miljoner människor runt om i världen har hittills fått hjälp med att korrigera sina bettavvikelser. Utöver estetiskt störande tandrader så finns en annan viktig fördel för trångställda tänder. Trångställning medför ökad risk för både karies och tandlossning då rengöring av framför allt mellanrummen mellan tänderna försvåras. Genom att räta ut tänderna och skapa mer plats för dem så skapas fina förutsättningar för ett friskt och motståndskraftigt bett och som en trevlig bonus ett vackert leende. 

 

När du kommer till oss på en konsultation för Invisalign så tittar vi på dina tänder och ditt leende samt går igenom dina specifika önskemål. Vi scannar dina tänder en intraoral scanner och fotograferar dina tänder och bett, efter det kan vi ta fram en så kallad Clincheck via Invisalign, i denna kan vi sedan visa i en simulation exakt hur vi kan flytta på dina tänder och vilket resultat vi kan få samt hur låg tid det skulle ta. 

 

Välkommen på konsultation för Invisalign!

Genomför invisalign hos Haga Tandläkeri
Genomför invisalign hos Haga Tandläkeri

press to zoom
Resultat av invisalign (osynlig tandställning) hos Haga Tandläkari
Resultat av invisalign (osynlig tandställning) hos Haga Tandläkari

press to zoom
Fina tänder med invisalign
Fina tänder med invisalign

press to zoom
Genomför invisalign hos Haga Tandläkeri
Genomför invisalign hos Haga Tandläkeri

press to zoom
1/4

Korrigering när det är för trångt mellan tänderna

Räta ut trånga tänder med hjälp av invisalign

Korrigering vid korsbett då över- och underkäke är osynkade

Korsbett kan åtgärdas med en invisalignbehandling (osynlig tandställning)

Korrigering av glesa tänder och kan många gånger vara ett alternativ istället för implantat eller påbyggnad av fasad.

Invisalign (osynlig tandställning) i Stockholm

Korrigering av underbett där tänderna succesivt förflyttas i rätt läge

Invisalignbehandling i Vasastan/Hagastaden

Korrigering av djupt bett där tänderna succesivt förflyttas i rätt läge

Ett djupt bett går också att fixa till med invisalign
bottom of page