top of page

Behöver du akut tandvård i Stockholm? Då är du välkommen till Haga Tandläkeri! Vi är en modern och professionell tandläkarklinik med lång erfarenhet av att behandla patienter med akut tandvärk, trasiga tänder och tandinfektioner.

Vi förstår hur smärtsamt det kan vara att lida av tandvärk och hur viktigt det är att få snabb hjälp. Därför erbjuder vi akuttandvård för våra patienter i Stockholm. Vi tar emot både nya och gamla patienter och försöker alltid att lösa problemet så snabbt som möjligt.

Hos oss kan du känna dig trygg i att du får den bästa vården och behandlingen. Vårt team består av erfarna tandläkare och tandhygienister som har den senaste utrustningen och tekniken för att behandla alla former av akuta tandproblem.

För att undvika akut tandvård är det viktigt att ta hand om dina tänder på rätt sätt. Regelbundna tandläkarbesök och tandhygienistbehandlingar kan förebygga problem som tandinfektioner och trasiga tänder. Därför erbjuder vi även förebyggande tandvård och regelbundna tandundersökningar för våra patienter i Stockholm.

Vi har även kvällsöppet flera kvällar i veckan och vissa lördagar för att kunna hjälpa dig när du behöver det som mest. Oavsett vad ditt tandproblem är så är du välkommen att kontakta oss för hjälp. Vi strävar alltid efter att ge dig den bästa vården och behandlingen för att du ska få en smärtfri och hälsosam munhälsa.

trasig tand
bottom of page